Bar: Otvoren „Info office“

 valentina info ofis

„Info office“ pruža inovativnu uslugu Porodičnog savjetovanja.

Kroz treći Javni poziv Programa grantova za samozapošljavanje koju sprovodi ZZZCG, Orahovac Valentina je dobila sredstva za realizaciju svoje biznis ideje i u Baru otvorila Agenciju za pravne i administrativne usluge „Info office“ . U sklopu svog poslovanja osim pravnih i administrativnih usluga ( kopiranje, pripremanje dokumenatacije, predaja zahtjeva i sl.), pruža inovativnu uslugu - Porodično savjetovanje.
Ideja je stvorena da bi pomogla porodicama da na najbolji mogući način riješe sukobe u porodici koji se javljaju prije, u toku ili nakon razlaza ili razvoda supružnika. Takođe, Agencija pruža punu podršku porodici u ostvarivanju njihovih prava kod svih državnih organa.
Nakon dosta godina iskustva u porodičnim sporovima, zaključila sam da je Crnoj Gori, a posebno Baru koji je drugi grad u Crnoj Gori po broju razvoda, potrebna ova usluga koja će doprinijeti boljem društvu i zaštiti prvenstveno djece nakon što dođe do problema u porodici i razilaženja partnera – rekla je izvršna direktorica Orahovac Valentina.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar