Vasilije Milošević predsjednik, mr sci Miodrag Banović sekretar...

bane vasilije

Društvo pedagoga fizičke kulture Opštine Bar održalo je godišnju Skupština društva.

 Piše: Miodrag Bane Banović

Juče je u maloj sali SO Bar sa početkom u 12,00 sati, u prisustvu članova Skupštine Društva pedagoga fizičke kulture Opštine Bar, koju sačinjavaju nastavnici i nastavnice, profesori i profesorice iz osnovnih i srednjih škola sa područja Opštine Bar, kao i koleginice i kolege koji su pošli u zasluženu penziju, održana je izborna Skupština Društva.

Skupštinom je predsjedavao Vasilje Milošević,prof.

Nakon uvodnog izlaganja perdsjednika Društva Vasilija Miloševića, jednoglasno su usvojeni Izvještaj o radu Društva za 2021. godinu i Program trada za 2022. godinu.

Na predlog sekretara Društva mr sci Miodraga Banovića, jednoglasno je donijeta odluka kojom je za naredni četvorogodišnji mandat, ponovo izabran dosadašnji predsjednik Društva prof. Vasilje Milošević. Za sekretara Društva ponovo je izabran mr sci Miodrag Banović,prof.

S obzirom da je Društvo pedagoga fizičke kulture Opštine Bar asocijacija stručnjaka sa najvišim kvalifikacijama iz oblasti fizičke kulture, a da bi išli puten daljeg razvoja svih oblika fizičke kulture, jednoglasno je donijeta ocjena opravdanosti da sredstva koja su u budžetu Oštine Bar predviđena za školski sport, u buduće da se uplaćuju Društvu pedagoga fizičke kulture koje će organizovati sve oblike školskih sportskih takmičenja za djecu predškolskog uzrasa i djecu i omladinu iz osnovnih i srednjih škola sa područja Opštine Bar. Sa ovim će se upoznati SO Bar, sa uvjerenjem da će ovu inicijativu ocjeniti opravdanim i da nam je svima zajednički interes da idemo putem daljeg razvoja sporta u Barau. Ako ispred svih nas stavimo interese naše djece, biće dovoljan razlog opravdanosti Opštini Bar da u buduće, sredstva u budžetu Opštine Bar namijenjena za školski sport, Opština Bar namjenski usmjerava Društvu padegoga fizičke kulture Oštine Bar, koje će biti zaduženo za organizaciju školskih sportskih takmičenja na području Opštine Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar