Akcija za primjer navijačima..

komi bh 

Navijačka grupa Ultra Crna Gora skupila je, za samo jedan dan, novac za kupovinu kombija.

“Poštovana i časna crnogorska javnosti, trebalo nam je tačno jedan dan da pokažemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas. Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su nasi iseljenici i kakvo srce kuca u njima. U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zašto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima – u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim Titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijedan nesretni nacionalizam ne može ništa. Sve što pretekne van cijene kombija, bice upućeno u humanitarne svrhe.
Hvala svima đe čuli i ne čuli. Sve vam cvjetalo! Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad”, navodi se u saopštenju Ultra Crna Gora.
Da podsjetimo.
Uoči fudbalske utakmice selekcija Crne Gore i BiH u Podgorici je zapaljen kombi navijača bosansko-hercegovačke reprezentacije, a policija ispituje okolnosti u kojima se dogodio ovaj incident.Dok policija ispituje počinioca, navijači CG reprezentacije organizovali su akciju za primjer!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar