Umjetnost trgovine iluzijama na društvenim mrežama

lažžž

Nije uvjek sve tako...

Djevojka je izazvala zgražanje svijeta zbog operacija kojima se podvrgnula kako bi izgledala kao Angelina Jolie. Sad se otkrilo da je zapravo sve dobro povukla za nos.

Panorama “Mrtva nevjesta”
Preuzeto - Slobodna Dalmacija/ piše MOZAIK SD
Svojedobno je 19-godišnja Iranka Sahar Tabar izazvala zgražanje javnosti pokazavši tamnu stranu estetskih zahvata, to jest rezultat njihove prekobrojnosti; Saharina facijalna fizionomija unakaženi je prikaz pokušaja biti ono što nikako ne može, a to je u potpunosti nalikovati Angelini Jolie, slavnoj glumici.

No, pokazalo se da je sve od samog početka bila laž; Sahara nije "izoperirirana", niti unakažena, ona je samo lukavo "prodala priču" instagramskoj publici, nabildala broj pratitelja drastično, i to koristeći blagodati filmskog make-upa i photoshopa. U naravi, niti je smršavjela 40 kilograma, nit' je imala 50 operacija na licu, tek povećanje usnica i jednu operaciju nosa te liposukciju. Kamilica u odnosu na ono što je napričala, te poduprla nerealnim fotografijama.

Užasavajuće "fotke" obišle su svijet, ljudi su je prozvali "Mrtva nevjesta", rugali su joj se i sažalijevali je naizmjence, a ona je, eto, svih dobro povukla za nos... Što će sad s tom popularnosti, ne znamo, ali slutimo da bi mogla nastaviti plivati dobro joj poznatim vodama influenserskog marketinga, koji je ionako dobrim dijelom - trgovina iluzijom.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar