Predsjednik Opštine Bar čestitao šampionima

 djiu sampini

Raičević: „Na najbolji način predstavili ste naš grad na svjetskim borilištima“

Povodom osvajanja sjajnih odličja na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u džiju džicu u Abu Dabiju, šampioni se sastali sa predsjednikom Opštine Bar.

Barski džiju džicaši, kao dio reprezentacije Crne Gore, ostvarili su izuzetno zapažene rezultate na nedavno održanom najprestižnijem šampionatu u godini gdje su nastupili skupa sa takmičarima iz još pet crnogorskih klubova. U kategoriji U-16 do 50kg, Andriji Goliću je pripala titula prvaka svijeta, dok su Kristina Radosavović i Milica Mihaljević osvojile bronzane medalje u kategorijama do 63 i 57 kg.
Zapažene nastupe imali su Balša Ðurišić i Elena Stojanović.
Predsjednik Opštine Bar čestitao je šampionima istakavši da su ovim uspjesima opravdali ukazano povjerenje te da su na najbolji način predstavili naš grad na svjetskim borilištima.
”Donijeti u Bar zlato i dvije bronze sa Svjetskog prvenstva od posebnog je značaja, ne samo za vaš klub, već generalno za sport u našem gradu, njegovu perspektivu i razvoj.
Nadam se da će ovi uspjesi biti podstrek vama, ali i svim ostalim barskim sportistima da nastave sa predanim radom i napornim treninzima“, kazao je Raičević.
Raičević je istakao zahvalnost trenerima koji rade odličnu stvar za promociju ovog sporta,ali i roditeljima na posvećenosti i podršci koju pružaju djeci.
Pažnja lokalne uprave i dalje će biti usmjerena ka stvaranju što boljih uslova za bavljenje sportom kako bi brojni sportski talenti kojima se Bar može pohvaliti imali priliku za ostvarenje što boljih rezultata.
Foto Opština Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar