Branislav Nenezić, Presjednik Skupštine opštine Bar

bane sas kravat

ČESTITKA POVODOM KATOLIČKOG USKRSA

Predstavlja mi veliku čast i zadovoljstvo da u svoje lično ime i u ime Skupštine opštine Bar nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu Katoličke crkve, građanima katoličke vjeroispovjesti i svima koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru uputim iskrene čestitike povodom nastupajućeg Uskrsa.
Radost koju donose ovi praznični dani, u skladu sa našom tradicijom u Baru, biće zajednička i predstavljaće snaženje odnosa međusobnog razumijevanja, širenja solidarnosti i međusobnog poštovanja.
Ovaj praznik koji svetkuje radost i bogatstvo života je još jedna prilika da iznova pružimo snažniji vlastiti doprinos kroz poštovanje vječnih i životnih principa međusobnog uvažavanja, poštovanja i tolerancije, i tako sačuvamo i unaprijedimo našu tradiciju u Baru.
Bar će u ovim prazničnim danima, kao i uvijek kroz vjekove, biti mjesto gdje će se živjeti istinske poruke ljubavi i nade, iz čega svi treba da crpimo mudrost i snagu za buduća vremena u kojima jedini cilj smije biti dobrobit svih, zajedništvo i mir.
Hrišćanski praznik kojeg slavimo zajedno sa našim komšijama, prijateljima i porodicama prilika je da još jednom pošaljemo poruku da je to jedini pravi put koračanja u sigurnu i prosperitetnu budućnost za sve građanke i građane Bara.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar