Fakultet za poslovnu ekonomiju i pravo Bar

faks poprav 

Okončan proces resertifikacije sistema upravljanja kvalitetom.

Fakultet za poslovnu ekonomiju i pravo Bar sa zadovoljstvom objavljuje da smo i u ovim izazovnim vremenima, uspješno završili proces resertifikacije za Sistem upravljanja kvalitetom (ISO 9001-2016 i MESTISO 21001:2018) od strane Crnogorskoga instituta za sertifikaciju i kvalitet.

Integrisani sistem menadžmenta (IMS) koji posedujemo, objedinjuje DVA ISO standarda:

MEST EN ISO 9001:2016 (QMS) – Sistem upravljanja kvalitetom
MEST ISO 21001:2018 - sistem upravljanja obrazovnim organizacijama (EOMS)

Politike standarda podstiču efektivnost i efikasnost sistema, uspješnu realizaciju procesa i iniciraju stalna unaprijedjenja. Sertifikacije prema navedenim standardima verifikuju da svojim studentima obezbjeđujemo visokokvalitetan nivo usluga, uz odgovoran odnos prema studentima, široj društvenoj zajednici i životnoj okolini.
Primjenom ovih standarda Fakultet je omogućio svojim studentima da po završetku školovanja mogu nesmetano pronaći posao na crnogorskom tržištu rada. Ovo tržište je sve zahtjevnije u pogledu kvaliteta znanja, stoga Fakultet kroz upravljanje sistemom kvaliteta vrši stalno unaprijeđenje procesa nastave i ulaže napore da primjenjuje savremena dostignuća u ekonomskim i pravnim oblastima. Dokumenti sistema kvaliteta koji se trenutno primjenjuju na Fakultetu se kroz praksu stalno revidiraju i usavršavaju kako bi se postigla optimalna organizacija rada koja će rezultirati što kvalitetnijim obučavanjem naših studenata.

Politika kvaliteta Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo Bar je sastavni dio ukupne poslovne politike, zasnovana na uspostavljanju, primjeni i održavanju poslovnog sistema i na principima menadžmenta kvalitetom, sa ciljem potpunog zadovoljenja zahtjeva, potreba i očekivanja korisnika usluga (studenata), uz stalno poboljšavanje sistema menadžmenta kvalitetom i povećanje efektivnosti i efikasnosti kompletnog poslovanja Fakulteta.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar