razboj

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu čiji je predsjednik  mr Tanja Spičanović  je na prvoj sjednici,održanoj dana 15.11.2019.godine, donijela Odluku o raspisivanju Javnog konkursa za podršku ženskom preduzetništvu.

Shodno tome,obavještavamo javnost da je Javni konkurs objavljen na web sajtu Opštine Bar www.bar.me dana 15.11.2019.godine i da će biti otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Pravo učešća na Konkurs imaju preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivač ili jedan od osnivača i izvršni direktor, sa prebivalištem,odnosno sjedištem na teritoriji opštine Bar. Ukupan iznos sredstava koja se raspodjeljuju po ovom konkursu iznosi 35.000,00€,a jedan biznis plan ne može biti podržan u iznosu većem od 30 % od ukupno opredijeljenih sredstava, što znači da je najveći dozvoljeni iznos sredstava koji može biti dodijeljen po jednom biznis planu 10.500,00€.

Za sve zainteresovane učesnice „Bisnis start-up centar“ će organizovati besplatne obuke i individualne konsultacije za pripremu biznis plana. Prijavljivanje za pohađanje obuka, kao i za individualne konsultacije, vrši se putem mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., putem telefona br. 069/328-329 ili lično u prostorijama „Bisnis start-up centra“, Bulevar Revolucije bb,poslovni centar-kula A, svakog radnog dana u periodu od 9-12 sati.

Dodatne informacije o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje na Konkurs mogu se dobiti svakog radnog dana od 07-15h u Sekretarijatu za privredu (kancelarija br.126), slanjem upita na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i putem telefona 030/301-470.

U Opštini Bar će dana 27.11.2019. godine, u terminu od 8 do 14 sati, biti održan „Info dan”, tokom kojeg će sve zainteresovane učesnice na Konkursu moći da dobiju bliže informacije u direktnoj komunikaciji.

Posljednje vijesti

Thumbnail Crnogorska i Barska plovidba uplatile su druge ovogodišnje rate kredita kineskoj Eksim banci za...
Više u kategorijama: More  Info  Obale  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo laminat

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar