doccek

Turistička organizacija Bar predstavila je program dočeka Nove 2020. godine u Baru na konferenciji za medije u organizaciji NTO CG, Ministarstva održivog razvoja i turizma, a uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu.

Prisutnima se ispred TO Bar obratio direktor Emil Kukalj i upoznao ih sa bogatim programom dočeka Nove godine na Trgu Vladimira i Kosare kao i u hotelu Kalamper. Kukalj je saopštio da program počinje od 20. decembra postavljanjem klizališta i nastavlja velikim koncertima regionalnih zvijezda na otvorenom, kao i sadržajnim programom za najmlađe. Konferenciji su prisustvovale glavne zvijezde dočeka, Tropico bend, Amadeus bend, dok je najveću pažnju privukao Haris Džinović koji je i najavio odličan provod u novogodišnjoj noći.

Na konferenciji za medije prisustvovali su predstavnici televizija RTS, B92, Prva, Pink, Kopernikus, Happy, Delta, Grand, dnevnih novina Blic, Kurir, Alo, Novosti, Informer, Politika, Srpski telegraf, magazina, Story, Turisticki svet, TU magazin, Svet, Skandal, Hello, Star i drugi. Nakon konferencije, za medije i zvanice upriličena je degustacija crnogorskih specijaliteta.

Promocija dočeka Nove godine se nastavlja u tržnim centrima Big Fashion i Ada Mall gdje je pripremljen poseban program, nastup DJ-a, animacije za djecu uz nastupe Leontine sa horom „Čarolija“ i Uncaunca benda.
Pored TO Bar na promociji svoju ponudu su predstavili i TO Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog, hotelska grupa Montenegro Stars i Budvanska rivijera, Falkensteiner Hotel Montenegro i Skijališta Crne Gore.
Programi dočeka Nove godine će se u narednom periodu promovisati i u drugim gradovima okruženja- saopšteno je iz Turističke organizacije Opštine Bar.

Posljednje vijesti

Thumbnail Prvi čovjek Opštine Bar Dušan Raičević od danas predsjedava i Skupštinom KK Mornara čiji je član...
Više u kategorijama: Sport  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo laminat

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar