orahovica rijeka

Ispravnost vode za piće na prvom mjestu.

DOO Vodovod i kanalizacija Bar je apsolutno posvećen očuvanju zdravlja svojih potrošača i konstantno ulaže značajne napore na planu dostizanja zahtjevnih standarda kvaliteta kada je riječ o ispravnosti vode za piće.

Kao potvrdu toga, obaviještavamo našu javnost da smo poštovajući najstrožije procedure zavrijedili produžavanje HACCP sistema, koji ispunjava sve zahtjeve Codex Alimentariusa CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003 u oblasti proizvodnje i distribucije vode iz vodovodne mreže za ljudsku upotrebu, na još tri godine.

Primjena ovog standarda podrazumijeva poštovanje standardnih operativnih procedura i upustava kojima se smanuju rizici po bezbjednost vode.

Sertifikat

Sve to svjedoči o tome da naši sugrađani dobijaju vodu kontrolisanu po najvišim standardima i da idemo korak uz korak sa najrazvijenijim zemljama svijeta kada je riječ o kvalitetu distribuirane vode za piće.

Potrebno je istaći da se, prema podacima WaterAid-a predviđa, da će do 2050. godine više od 40 posto svjetske populacije živjeti u područjima bez čiste i pitke vode što nas opominje da je pitka voda neprocjenjivo vrijedan resurs koji moramo zajedničkim naporima očuvati i učiniti dostupnim nadolazećim generacijama saopštio je Izvršni direktor DOO Vodovod I kanalizacija Mladen Đuričić.

Posljednje vijesti

Thumbnail Crnogorska i Barska plovidba uplatile su druge ovogodišnje rate kredita kineskoj Eksim banci za...
Više u kategorijama: More  Info  Obale  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo laminat

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar