Bravo Sladjana!

stann

Sa FB stranice prenosimo otvoreno pismo Predsjedniku Opstine Bar, g-dinu Dušanu Raičeviću.

Gospodine,
Obraćam Vam se na ovaj način jer mi je bitno da javno napišem ime i prezime službenice Komunalne policije Opštine Bar koja je kao sabljom presjekla očaj i beznadje koje je prijetilo da prekrije malu tročlanu porodicu, moju porodicu.

Sladjana Mitrović, iz Komunalne policije, žena čije je ime odgovornost a prezime saosjećanje.

Od 13:30 - 17:00h suprug i ja smo posmatrali kako naš 35 kvadrata VELIKI DOM polako postaje "neadekvatan za stanovanje" dok otpadne vode stanova iznad "tuširaju" kuhinju, dnevni boravak, hodnik.
Iz el. ormara vodopad.
Ja plačem k'o da nam nije dosta vode za cio zivot.
Prepušteni smo na milost i nemilost komšijama - hoće li ili neće pustiti vodu u sudoperu.
Nije ni u čijoj nadležnosti čak ni da se zatvori voda.

I tada dolazi g-dja Sladjana Mitrović, i dok ide od stana do stana sa gumom za očepljavanje i sirćetom koje je "pokupila negdje usput" , pušta vodu, pregleda, osluškuje, uspjeva ko zna kako da natjera sve "nenadležne" da dodju i zasuku rukave: i predsjednika stanara i odrzavanje ulaza, i izvodjaca koji je prije par dana očepljavao stan dva sprata iznad i komšije da se dogovore da ta vertikala ne koristi sudoperu i predstavnika vodovoda koji će zatvoriti vodu ako komsije nece da ispostuju dogovor.

Otišla je jer ima jos 8 intervencija.
Ostavila nas je sa komšijama, smireno razgovaramo o tome da se dešava, da može svakom da se desi i da cemo skupa rijesiti problem.
I ubrzo se opet vraća da provjeri dal će se postignut dogovor poštovati i da li će se ujutro krenuti dalje sa rešavanjem problema.

I dok sam te noci ležala pored svoje bebe ali u tudjem krevetu, zove Sladjana Mitrovic da pita koje su novosti, je li sve kako treba, koliko dobro moze biti.

Sladjana Mitrovic, hvala Vam sto ste stali uz nas, sto ste iskoračili ispred nas, sto niste dozvolili nikom da "opere ruke" od jedne male porodice i njenog velikog doma nego ste ih natjerali da zavrnu rukave.
U Baru, 25.jul 2020. u doba corone
Porodica Saletovic

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar