TO Bar: Posjeta pisca Matthiasa Koefflera i fotografa Marije Koeffler iz Njemačke

shvaba 4

Danas je Turistička organizacija opštine Bar u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, ugostila pisca Matthiasa Koefflera i fotografa Mariju Koeffler iz Njemačke.

Razlog njihovog putovanja je pisanje vodiča o Crnoj Gori za jednu od najpoznatijih izdavačkih kuća REISE KNOW How.

shvaba 1

Tokom posjete imali su priliku da obiđu Dvorac Kralja Nikole, Stari Bar i upoznaju se sa kulturno-istorijskim znamenitostima. Pored Starog Bara, obišli su i Staru maslinu na Mirovici i tradicionalno obišli tri kruga oko nje za zdravlje, sreću i ljubav.

shvaba 2

Neizostavni dio posjete predstavlja i posjeta Nacionalnom parku Skadarsko jezero, gdje su u Centru za posjetioce u Virpazaru dobili sve infomacije o aktivnostima koje se mogu upražnjavati, kao i o kompletnoj turističkoj ponudi. Gosti su takođe posjetili i tvrđavu Besac sa koje se pruža pogleda na Virpazar i Skadarsko jezero. Krstarenje Skadarskim jezerom i degustacija lokalne kuhinje, na goste je ostavila poseban utisak.

shvaba 3

Za ovu posjetu Kulturni centar Bar i Nacionalni park Skadarsko jezero obezbijedili su besplatne ulaznice, dok se Turistička organizacija Opštine Bar pobrinula za kompletnu organizaciju posjete na teritoriji barske opštine i podijelila im propagandni materijal i poklon dobrodošlice.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar