shvaba 4

Danas je Turistička organizacija opštine Bar u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, ugostila pisca Matthiasa Koefflera i fotografa Mariju Koeffler iz Njemačke.

Razlog njihovog putovanja je pisanje vodiča o Crnoj Gori za jednu od najpoznatijih izdavačkih kuća REISE KNOW How.

shvaba 1

Tokom posjete imali su priliku da obiđu Dvorac Kralja Nikole, Stari Bar i upoznaju se sa kulturno-istorijskim znamenitostima. Pored Starog Bara, obišli su i Staru maslinu na Mirovici i tradicionalno obišli tri kruga oko nje za zdravlje, sreću i ljubav.

shvaba 2

Neizostavni dio posjete predstavlja i posjeta Nacionalnom parku Skadarsko jezero, gdje su u Centru za posjetioce u Virpazaru dobili sve infomacije o aktivnostima koje se mogu upražnjavati, kao i o kompletnoj turističkoj ponudi. Gosti su takođe posjetili i tvrđavu Besac sa koje se pruža pogleda na Virpazar i Skadarsko jezero. Krstarenje Skadarskim jezerom i degustacija lokalne kuhinje, na goste je ostavila poseban utisak.

shvaba 3

Za ovu posjetu Kulturni centar Bar i Nacionalni park Skadarsko jezero obezbijedili su besplatne ulaznice, dok se Turistička organizacija Opštine Bar pobrinula za kompletnu organizaciju posjete na teritoriji barske opštine i podijelila im propagandni materijal i poklon dobrodošlice.

Posljednje vijesti

Thumbnail Na zvaničnom sajtu Opštine Bar, 17. septembra 2020.godine, objavljena je Odluka o sufunansiranju...
Više u kategorijama: Sport  Info  More  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo 2020 09

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar