jonica 2

Socijalisti Crne Gore formirali su Koordinacioni odbor u Baru čime je nastavljeno jačanje organizacije partije i širenje stranačke infrastrukture širom Crne Gore.

Barskim odborom rukovodiće dr Sretenka Marić-Paović, bivša odbornica i doktor stomatologije. U Radnoj grupi koja rukovodi organizacionim aktivnostima Socijalista Bara pored Marić-Paović biće i privatni preduzetnik Slobodan Mališić i inženjer elektrotehnike Goran Grković.

Članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Baru su: dr Sretenka Marić-Paović, Slobodan Mališić, Goran Grković, Milan Šainović, Milenko Cebalović, Ružica Mirković, Goran Stanović, Neda Ivanović, Željko Mališić, Tomo Trifović, Dragan Jokanović, Miodrag Marković, Nada (Ivanović) Martinić, Savo Popović i Milorad Jonica.

Kancelarija Socijalista u Baru biće otvorena u srijedu, a nalazi se u Ulici Dinastije Balšića (između Central parka i Gardena) i biće na usluzi građanima svakog radnog dana, a osim mogućnosti učlanjenja u Socijaliste, građani će moći i da daju potpise podrške za izbore.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica istakla je zadovoljstvo do sada realizovanim aktivnostima na podizanju partijske infrastrukture u Baru, dodajući da ideja Socijalista nailazi na značajnu podršku Barana i Baranki. I pored mjera NKT i značajnih ograničenja za terenski partijski rad zbog epidemiološke situacije, broj onih koji se priključuju Socijalistima u Baru raste svaki dan.

Jonica je ukazala da je Crna Gora već predugo država loših vijesti, te da izbori pred nama pružaju mogućnost da odlučimo kakav život za sebe i svoju djecu želimo.

-Naša realnost je da su građani prezasićeni političkih prepucavanja, demagogije svake vrste, dok istovremeno većina građana jedva sastavlja kraj sa krajem. Izbori pred nama su prilika da odlučimo u kakvoj Crnoj Gori želimo da živimo - posvađanoj ili zaposlenoj, stabilnoj ili klimavoj, bezbjednoj ili nesigurnoj, ravnopravnoj ili diskriminatorskoj, istakla je Jonica.

Predsjednica barskog odbora Socijalista dr Sretenka Marić-Paović kazala je da rijetko koji grad kao Bar ima toliku nesrazmjeru između svojih razvojnih potencijala i nivoa životnog standarda najvećeg broja njegovih stanovnika.

-Bar ima gotovo isti broj radnika, s jedne i penzionera, nezaposlenih i korisnika socijalnih davanja, s druge strane. Socijalisti će se boriti za stvaranje uslova u kojima će se svim građanima i građankama Bara pružiti jednake mogućnosti za pristojan život i rad, istakla je predsjednica Socijalista Bara 

Posljednje vijesti

Thumbnail Dejana Kousal Stanić – bijesna sam i ljuta!
Više u kategorijama: Info  More  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo 2020 09

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar