Novosti iz OŠ “Blažo Jokov Orlandić”

škola jokov 1

Ukupno je upisano 1115 učenika, koji su raspoređeni u 42 odjeljenja.

Od toga u prvi razred upisano je 115 učenika.

Tokom ljetnjeg raspusta izvršene su pripreme za početak nove školske godine, otklonjeni su kvarovi na elektro i vodovodnoj mreži.

U toku su završni radovi na značajnom projektu – ugradnja PVC stolarije. Projekat je realizovan u dvije faze. Prva faza realizovana je u novembru prošle godine. Projekat je realizovan zahvaljujući ministru prosvjete g-dinu Damiru Šehoviću i Ministarstvu prosvjete koje je izdvojilo za ove radove 55 hiljada eura. Finansijsku podršku za ovaj projekat dali su i barski privrednici, preduzeća i pojedinci : Ferostil, A3-TIM, E – plus, Allegra Montenegro , Galdi, Hajriz Brčvak i Stevan Milošević

Zahvaljujem se svim navedenim donatorima, kao i porodici Čedomira Kontića koja je poklonila klima uređaj školi. 

škola jokov 3

Moramo napomenuti da je Ministarstvo prosvjete realizovao još jedan projekat prije više od godinu dan, vrijedan 30 hiljada eura, sanacija fiskulturne sale i adaptacija prostorije za učenike koji koriste produženi boravak.

Zahvaljujući realizaciji ovih značajnih projekata, od početka nove školske godine, imaćemo kvalitetnije uslove za obrazovano-vaspitni rad i borovak učenika i nastavnika u školi.

I u narednom period radićemo na stvaranju boljih uslova za rad i stručnom osposobljavanju nastavnog osoblja. Jedan od bitnih prioriteta nam je i sanacija fasade na školskoj zgradi.

škola jokov 2

Škola ima veoma dobru saradnju sa predsjednikom Školskog odbora g-dinom Draganom Radulovićem i ostalim članovima, kao i sa predsjednicom Savjeta roditelja gđa Marijom Radović i ostalim članovima. Koristim priliku da se zahvalim u ime učenika, nastavnika škole i u svoje ime na pomoći i saradnji – saopštio je medijima direktor škole Mustafa Peročević

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar