Stav Momčila Lekovića, poslanika Demokrata

momo leekovicc

Prenosimo integralno.

Bez izuzetka, funkcija, privilegija, pozicija, i finansijska naknada, bez obzira na njihovu visinu, moraju biti podređeni temeljnim principima na kojima je izgrađena Demokratska Crna Gora i drago mi je da je to uvijek moralna magistrala naše organizacije. Ništa ne smije stajati iznad integriteta i vrijednosti koje smo zacrtali kao naš putokaz.

Kršenje zakona, izbor kompromitovanih kadrova bivšeg režima, manipulacija javnim servisima u političke svrhe, donošenje odluka bez adekvatne konsultacije i ignorisanje sudskih presuda, nijesu vrijednosti i principi Demokrata.

Kao mlad čovjek ponosan sam na činjenicu da su članovi Predsjedništva, koji obnašaju razne državne pozicije i funkcije, na sjednici istakli da su spremni da odmah odstupe sa bilo koje funkcije ukoliko se ocijeni da vlast ne ostvaruje zacrtane ciljeve. Sve je u životu prolazno, posebno funkcije i moć, ali je jedino gubitak principa i vrijednosti neoprostiv. Principi, iskrenost i privrženost organizaciji kojoj pripadaš, ljudima i kolegama koji su ti ukazali povjerenje, državi koju predstavljaš i vrijednostima u koje vjeruješ su smisao politike. Sve suprotno je put političke krpe, jednokratne upotrebe i trajne mrlje.

Za nas, integritet i principi su iznad svega, i nećemo dozvoliti da bilo šta stane na put ostvarivanju pravedne, demokratske i evropske Crne Gore.

U potpisu, Momćilo Leković, poslanik Demokrata

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar