AD Marina Bar uspješno završila poslovnu godinu

ad marin

AD Marina Bar je poslovnu 2020. godinu i pored pada prometa , a time i prihoda, na koje je uticala epidemiološka kriza izazvana virusom Covid-19, završila uspješno sa ostvarenom neto dobiti.

Još jednom uspješnom godinom AD ,,Marina” Bar je nastavila kontinuitet uspješnog poslovanja koji je krasi u posljednjih 6 godina.

Finansijski rezultat na kraju prvog kvartala 2021. godine veći je u odnosu na isti obračunski period u 2020. godini.

Novim razvojnim konceptom su uvećani ekonomski razvojni efekti uz uvažavanje koncepta održivog razvoja.

Marina Bar permanentno ulaže u poboljšanje i podizanje nivoa usluga u nautičkom turizmu i to kroz osvremenjivanje marinske infrastrukture i podizanje nivoa bezbijednosti na cjelokupnom području. Shodno novim ekološkim standardima izvršena je rekonstrukcija i uredjenje benzinske stanice i postavljena je javna i besplatna punionica za vozila na električni pogon što je značajno sa aspekta održivog razvoja i njegovanja zdrave, ekološke sredine i korak naprijed ka održivom razvoju i sprovođenju programa E-mobilnosti na teritoriji opštine Bar i generalno u Crnoj Gori.

Samim investiranjem u postojeću i novu imovinu AD ,,Marina” Bar ima kvalitetne pretpostavke za dalje uspješno poslovanje i u predstojećem periodu.

Menadžment kompanije karakteriše visoki nivo poslovne etike uz poštovanje svih standarda i načela korporativnog upravljanja. U prilog dugogodišnjem uspješnom poslovanju i društveno-odgovornom aspektu preduzeća govori i činjenica da je na Skupštini akcionara održanoj 07.04.2021. donešena odluka o raspodjeli dividende akcionarima iz neraspoređene dobiti iz prethodnog perioda.

Imajući u vidu bolji kvartalni rezultat u odnosu na 2020. godinu uz najavu manjih restrikcija za strane državljane prilikom ulaska u Crnu Goru u periodu predsezone, sezone i postsezone očekuje se uspješnija ljetnja sezona i zadovoljavajući finansijski rezultat na kraju godine, saopšteno je iz AD "Marina".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar