Rocky Beach: burkino III deo!

roki bič 

Đurović podnio dvije krivične prijave.

Traži da se telefon kojim je sniman, tj.ceo video snimak dostaviti istražiteljima ...

Baranin Dragan Medo Đurović podnio je krivične prijave protiv dvije osobe Selvedina i Muradije Agović koji su snimali, montirali i objavili na društenim mrežama video na kome je snimljena rasparava sa porodicom maloljetne I.A. koja se u burkinu kupala u bazenu  kupališta Rocky Beach na Utjehi.

Đurović se našao u žiži javnosti Crne Gore i regiona nakon što je, kako je naveo, prekinuta njegova rečenica sa ciljem zloupotrebe dok je objašnjavao da se u odjeći ne može kupati u bazenu.

U bazenu Rocky Beach na Utjehi nije dozvoljeno kupanje u odjeći i to je istaknuto na tabli koja se nalazi kod bazena, kazao je Đurović i dodao da mogu u burkinu ili  hidžabu da se kupaju u moru, kao što se i kupaju, ali ne i u bazenu.

Dvije krivične prijave sam podnio zbog objavljivanja spornog moniranog video-snimka i sračunate zlonamjerne manipulacije njime, a što je izazvalo nanošenje nemjerljive štete mojoj porodici. Osobe koje su pokrenule ovu prljavu kampanju, a koja je rezultirala neviđenim govorom mržnje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi na društvenim mrežama, upućenim meni lično, moraće da dostave crnogorskim istražnim organima telefon sa kompletnim snimkom događaja na Rocky beachu, mada su sada nedostupni, odnosno nalaze se van Crne Gore, kazao je Đurović za Primorski portal ističući: “Istina će nakon toga izaći na vidjelo, i to neokrnjena, i bez ikakvog spinovanja”.

Porodica porijeklom iz Rožaja na Barskoj rivijeri je bila na odmoru, a žive i rade u Belgiji.

Iz policije su saopštili da je u službene prostorije CB Bar došao S.A. (45) koji je prijavio da je njegovu ćerku vređao vlasnik plaže „Roki bič“, u barskom mestu Utjeha, D. Đ. i da joj, kako navode u policiji, nije bilo dozvoljeno da uđe na plažu u kupaćem kostimu burkini zbog navodnih pravila plaže.
Državni tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici ocjenili su da  u radnjama vlasnika kupališta u Baru nema elemenata bilo kog krivičnog djela za koje se gonjene preduzima po službenoj dužnosti.

By Biljana Dabić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar