Masline & Extra virgin olive

st maslin

Sve degustacije su potpuno besplatne i svi zainteresovani su dobro došli.

Prvi crnogorski panel za senzorsku ocjenu kvaliteta djevičanskih maslinovih ulja, Društvo maslinara Bar i restoran Kaldrma organizuju "VI Extra virgin olive oil party".

Tradicionalno novogodišnje druženje maslinara i ljubitelja masline i maslinovog ulja biće prilika za degustaciju vrhunskih maslinovih ulja, crnih i zelenih maslina, barskih sireva te drugih delicija iz Starog Bara.
Sve degustacije su potpuno besplatne i svi zainteresovani su dobro došli.

A

Vođa Prvog crnogorskog panela za senzorsku analizu djevičanskih maslinovih ulja Ćazim Alković će održati predavanje na temu: "Degustacija i prepoznavanje djevičanskih maslinovih ulja". Uz teorijski dio, vođa Panela će prezentovati i način kako se praktično vrši degustacija i uz to će pružati savjete kako da degustator prepozna sve pozitivne i negativne osobine maslinovog ulja.

B

Na novgodišnjoj zabavi, Društvo maslinara Bar će izvrštiti prezentaciju 6. broja prvog i jedinog časopisa za maslinarstvo i kulturu života sa maslinom Maslinada. Novi broj Maslinade donosi puno zanimljivih tema iz maslinarstva ali i priloge o prirodnim ljepotama Bara i okoline te priloge iz umjestnosti i kulture.

C

Pozivaju se svi maslinari koji su proizveli ovogodišnje mlado ulje da donesu uzorak na zajedničku degustaciju. Dovoljno je da uzorak ulja bude mala boca zapremine 0,25 l.

VI Extra virgin olive oil party se 28. decembra sa početkom u 17 h održava u restoranu Kaldrma u Starom Baru."

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar