Barski uspješni preduzetnici

milenija

Milena i Nusret su kroz program Opštine Bar za podršku razvoju preduzetništva unaprijedili svoj biznis.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=dkD4IMKZ_rs
Milena Krstić je osnivač i direktor doo "Brigde learning centre", osnovanog 2018.godine. Prateći školski plan i program doo "Brigde" osnovcima nudi časove engleskog, italijanskog i njemačkog jezika.
“Uvijek sam htjela da predajem, ali ne samo radi predavanja djeci nego nekako sam htjela da ta djeca budu izabrana u smislu da stvarno hoće da uče. Htjela sam da to stvarno bude nešto što je moje i od čega mogu da imam koristi u smislu doprinosa, sjutra penzije itd.” – kazala je Milena.
“Podrška Opštine Bar meni znači u smislu modernizacije što je i bila moja ideja da se nabavi jedna interaktivna tabla koja pomaže da se nastava osavremeni i to je nešto što niko nema na našem području.” – istakla je ona.
“Samo hrabro i samo naprijed, ako ste uporni uspijeh mora da dođe.” – poručila je Milena.

Nusret Mekić je osnivač i direktor doo "Perionica Mekić", firme koja sa dugogodišnjim iskustvom pruža usluge, pranja, čišćenja i opšivanja tepiha.
“Kada sam sa ljudima iz Opštine razgovarao, vidio sam da je stvarno to to i dobrodošlo je jer mi je ta mašina falila. Posao koji sam nekada obavljao ručno, sada radim mnogo lakše, brže i kvalitetnije tako da je Opština stvarno pomogla u pravom trenutku.” – istakao je Mekić.
“Što radiš bolje i kvalitetnije, više vrijediš.” – poručio je Nusret.
Ukupan iznos direktne finansijske podrške koji je Opština Bar opredijelila za program podrške razvoju preduzetništva u 2024. godini iznosi 360.000 eura, saopšteno je iz Opštine Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar