Rukomet & LAVICE

rukomet cg 

Desetka za LAVICE!

STAV- Bane Nenezić: Lavice pokazale patriotizam i ljubav prema Crnoj Gori, za razliku od Abazovićeve vlade.

Danas su Zlatne lavice dobile jos jednu desetku iz patriotizma i ljubavi prema svojoj Crnoj Gori kao odgovor za “nulu” vlade Dritana Abazovića, saopštio je poslanik Socijaldemokrata (SD), Branislav Bane Nenezić.
„Zlatne lavice su nam još jednom održale lekciju ljubavi i požrtvovanja prema svojoj zemlji i svom narodu, predstavnici saveza veliki stepen profesionalizma iako ih je vlada “lažnog cara Šćepana malog 21. vijeka”, Dritana Abazovića na svjetsku smotru najboljih rukometašica svijeta ispratila sa “nulom” iz državnog budžeta”, napisao je Nenezić na društvenoj mreži X.
Nenezić je istakao nezadovoljstvo odnosom državnih preduzeća prema crnogorskoj reprezentaciji.
„Isti stepen “patriotizma” prema crnogorskim lavicama pokazale su i državne firme, koje nisu za njih imali “prostora” u budžetu. Sramota je cijele Crne Gore što one koje su najveće radosti donijele naciji ovako tretiramo”, napisao je Nenezić.
Nenezić je u objavi zahvalio rukometašicama na svim uspjesima koje postižu za Crnu Goru.
„Za sve što radite, i za sve sto ćete uraditi, veliko hvala i izvinite, ali svanuće nova majska zora, a do tada makar dlanovima uvijek uz vas! Da je vječna Crna Gora”, zaključio je Nenezić.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar