Stgla je vijest iz ŽOK "Luka Bar"

ZOK Luka Bar Logo 

Dva nova pojačanja iz Brazila u redovima ŽOK "Luka Bar"

Ana Brangioni, visoka 185 cm je specijalista na prijemu servisa, koja nam u tim donosi brazilsku sportsku strast nakon uspješno završenih studija u Americi.
Sa visinom od 186 cm i pozicijom srednjeg blokera, Aieska Vitoria je stekla bogato iskustvo igrajući za renomirane klubove poput Mackenzie/Cia do Terno, Energis 8/São Caetano, Irati Vôlei/AVI/Vitaminas Neo Química i AIVEC/Foz do Iguaçu/SMEL.
Trener Vladimir Milačić, povodom novih pojačanja i nastavka sezone, izjavio je:
“Dolaze nam dvije mlade djevojke iz Brazila, jedna igra na poziciji primača, a druga srednjeg blokera. Sigurni smo da će obje unaprijediti našu igru, poboljšati rad na treninzima što će u konačnom doprinijeti samom kvalitetu treninga i mlađih selekcija koje se nameću svojim radom. U nastavku sezone očekujem da ćemo biti još jači i konkurentniji.”
ŽOK “Luka Bar” se trenutno nalazi na drugom mjestu na tabeli i plasirali smo se u polufinale Kupa Crne Gore. Naš klub je u novembru raskinuo ugovor sa igračicama iz Kolumbije i sada imamo tri međunarodne igračice, od kojih su dvije naša nova pojačanja, a treća je djevojka iz Bjelorusije koja igra na poziciji tehničara. Ostatak ekipe čine mlade Baranke od kojih bismo istakli Mariju Nikezić i Magdalenu Kuburović koje su prvi put dobile šansu u prvoligaškoj konkurenciji i koju zasad odlično koriste.
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje odbojke da prate utakmice našeg kluba, jer smo uvjereni da će ih nova pojačanja učiniti još zanimljivijim. Želimo i da se zahvalimo navijačima i simpatizerima na podršci i radujemo se uspjesima u nastavku sezone.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar