Dušan Raičević novi predsjednik , Lazar Pavićević generalni menadžer Mornara

skupstina mornara 2

Prvi čovjek Opštine Bar Dušan Raičević od danas predsjedava i Skupštinom KK Mornara čiji je član postao ugledni barski privrednik Goran Pajković.

Uz ove dvije odluke, najvažnija novost sa danas održane Skupštine Mornara je izbor dugogodišnjeg igrača „Ponosa Bara“ Lazara Pavićevića na funkciju generalnog menadžera kluba.

Dosadašnji predsjednik Skupštine Mornara Igor Lukšić zbog privatnih obaveza, na ličan zahtjev, razriješen je danas dužnosti predsjednika Skupštine kluba nakon čega je na tu fukciju jednoglasno izabran Dušan Raičević.

Skupštinom je u odsustvu Lukšića danas predsjedavao najstariji član klupskog parlamenta Nedeljko Čović koji je pozdravio sve odluke i okarakterisao ih kao još jedan korak u pravcu podizanja nivoa kluba po kojem je, kako je rekao, čitav grad postao prepoznat u regionu.

pavicevici

Izbor novog predsjednika Skupštine pozdravio je i predsjednik Mornara Đorđije Pavićević istakavši da mladost i ambicioznost Raičevića obećavaju nove korake u usponu „Ponosa Bara“.

Pavićević je izrazio zadovoljstvo što se klubu i formalno pridružio Goran Pajković koji je, kako je istakao, i prethodnih godina bio uz klub. Predsjednik Mornara se takođe zahvalio u ime kluba na uspješnoj saradnji doskorašnjem predsjedniku Skupštine kluba Igoru Lukšiću.

Skupština je jednoglasno podržala predlog Uprave kluba da Lazar Pavićević bude imenovan na funkciju generalnog menadžera, nakon što je odlučio da završi igračku karijeru i posveti se novoj dužnosti u klubu.

„Procijenili smo da nam je potreban čovjek koji će rukovoditi klubom kao spona igrača, stručnog štaba i administracije i biti zadužen za kontakte sa međunarodnim asocijacijama. Lazar se kao doskorašnji igrač kluba i nekadašnji američki student, svojim referencama uklapa u te zahtjeve i sa zadovoljstvom je prihvatio ponuđenu funkciju“, rekao je nakon izbora direktor Mornara Radivoje Mandić.

lazar pavicevic 1

Pavićević je diplomirao na Visokoj Školi South Kent (Connecticut), završio Impact Basketball Academy u Sarasoti (Florida), i studirao na St. Francis College (New York). Bio je kadetski i juniorski reprezentativac Crne Gore i tri sezone član seniorskog pogona „Ponosa Bara“ u čijem je dresu osvojio i titulu nacionalnog šampiona 2018. godine.

info KK Mornar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar