"Luckasti klovnovi" u Baru

klovnovke

U organizaciji Opštine Bar i JU Kulturni centar Bar, u utorak, 10. oktobra u barskom Domu kulture biće izvedena predstava za djecu „Luckasti klovnovi“.

Početak predstave zakazan je za 18h, a organizatori su obezbijedili besplatan ulaz sa težnjom da svim barskim mališanima omoguće pristup što kvalitetnijim umjetničko-obrazovnim sadržajima.

kovnovke 1

Ovaj komad, rađen u produkciji Korifej festa, namijenjen je djeci uzrasta 3+ zaključno sa uzrastom V razreda osnovne škole. Režiju potpisuju magistrica glume i asistentica na FDU na Cetinju Anđelija Rondović i glumica Sanja Vujisić, koje donose i uloge. Tekst je napisao jedan od najpoznatijih srpskih pisaca za djecu Tode Nikoletić.

Neobični klovnovi Toto i Tati u luckastoj borbi za titulu najboljeg klovna dokazuju se publici kroz šašava nadjačavanja: kroz spletke i smicalice. Riječ je o sukobu u kome se djeca dovode do spoznaje da, koliko god ima tuge na svijetu, sreća i radost treba da osvoje naša srca, a da je za dobru zabavu potrebno ne jedan, ne dva, nego hiljadu klovnova.

Predstavom se ujedno šalje poruka da je prijateljstvo snažnije od takmičenja.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar