Završen „Art Weekend“

habb5

Istoričarka umjetnosti Katarina Gazdić Ilić otvorila je Art Weekend.

Publici se obratila i direktorka ŠOMO "Petar II Petrović Njegoš" Danka Popović i uručila zahvalnice Muzičkoj školi iz Kolašina i Kreativnom Habu na saradnji.

Ovo veče posvečeno je profesoru gitare Božidaru Rakonjacu, koji se ove godine oprašta od đaka i kolega. Na putu muzike izveo je veliki broj đaka, a njegovi učenici su dana uspješni dirigenti, profesori, solisti širom svijeta. Možemo reči da je ostavio čvrste temelje i stub za buduće generacije.

I ove večeri, u susretu sa talentovanim učenicima iz Škole za osnovno muzičko obrazovanje "Petar II Petrović Njegoš" kao i gostima iz ŠOMO iz Kolašina imali smo priliku da čujemo kompozicije na gitari, klaviru, trubi, solo pjevače, orkestar i hor.

Uz klavirsku pratnju profesorke Nikolete Strugar nastupili su učenici iz klase Bojane Pejanović, Tamare Senić, profesora Dražena Jokovića, Nemanje Petrovića, Stefana Steševića i Božidara Rakonjca, zatim smo slušali orkestar harmonika kojim je dirigovao profesor Aleksandar Basarab i dječiji hor pod rukovodstvom profesora Mira Kruščića.

Zahvaljujemo direktorici ŠOMO "Petar II Petrović Njegoš" Danki Popović na divnoj saradnji i što je prepoznala naš Hab kao mjesto za nove mlade talente grada, saopštila je Ivana Milić – koordinator programa

 

 

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar