Čestitka za Vaskrs Predsjednika Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić

 Nenezicc ok

Radost Vaskrsa čuva multienički Bar i gradjansku Crnu Goru

Predstavlja mi veliku čast i zadovoljstvo da u svoje lično ime i u ime Skupštine opštine Bar uputim čestitku svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti u našem Baru i našoj Crnoj Gori, uz iskrene želje da proslava Vaskrsa u sve domove donese radost, dobro zdravlje i uputi nas na slogu među bližnjima, komšijama i svim ljudima dobre volje.

Slaveći Vaskrs koji predstavlja novo rođenje je još jedan način da se okrenemo jedni drugima i da zajedno sa svojim rođacima, komšijama i prijateljima čuvamo zajedništvo koje naš Bar krasi vijekovima.

Poruka vaskrsenja predstavlja konačnu pobjedu života nad smrću i ljubavi nad mržnjom i time podstiče sve nas da čuvamo našu zajednicu kao zajednicu zasnovanu na pravednosti, humanosti, solidarnosti i zajedništvu.

Radost u ovim prazničnim danima, koju mi u Baru vijekovima dijelimo sa svojim komšijama, ostaće naša pokretačka snaga i nepokolebljiva osnova ispravnog i hrišćanski uzvišenog životnog vjerovanja da možemo napredovati samo kad smo jednaki i kad poštujemo jedni druge.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar