Čestitka predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića povodom predstojećeg Vaskrsa

DUSAN TOPP 

Čestitka predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića upućena arhijerejskom namjesniku barskom, protojereju – stavroforu Slobodanu Zekoviću povodom predstojećeg Vaskrsa

"Poštovani gospodine Zekoviću,

U susret velikom hrišćanskom prazniku Vaskrsu, želim u svoje i u ime Opštine Bar uputiti iskrene čestitke Vama, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti te onima koji slave prema julijanskom kalendaru, nadajući se da će vaskršnji praznici biti ispunjen mirom, ljubavlju i radošću.
Neka poruke Vaskrsa, kao simbola pobjede svjetla nad tamom, dobra nad zlom i ljubavi nad mržnjom budu podsjetnik na važnost zajedništva, razumijevanja i međusobnog prihvatanja bez obzira na različitosti. Naš Bar uvijek je živio i danas živi takvim duhom i slavi ljubav među ljudima.
Kao što nas Vaskrs inspiriše da težimo boljem društvu, neka ovo bude prilika da razumijemo da svako od nas ima svoju ulogu u kreiranju takve zajednice i srećnijeg života za sve. Neka univerzalne vrijednosti Vaskrsa budu vodilja u nastojanju da gradimo zajednicu u kojoj se cijeni raznolikost i širi prijateljstvo među ljudima.
Sa dubokim željama da najveći hrišćanski praznik Vaskrs provedete u blagostanju i radosti, okruženi ljubavlju svojih najmilijih, želim vam dobro zdravlje i puno uspjeha."

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar