Bar: Prvi Global Game Jam u Crnoj Gori

 Global Gam Jam vizual

Lokacija Hotel Pharos – Bar.

Turistička organizacija Bar i Savez elektronskih sportova Crne Gore organizuju prvi Global Game Jam u Baru, u periodu od 26.-28. januara 2024. godine u Hotelu Pharos.
Game Jam pruža jedinstvenu priliku entuzijastima, dizajnerima igara, programerima i kreativcima da se okupe i stvore nešto jedinstveno za samo nekoliko dana. Timovi će tokom ovog trodnevnog događaja razvijati originalne koncepte i kroz saradnju stvarati igre koje će zadiviti publiku.
GlobalGameJam je najveći događaj stvaranja igara na svijetu koji se odvija širom planete i okuplja desetine hiljada učesnika (jammera) na stotinama fizičkih i virtuelnih lokacija u preko stotinu zemalja širom sveta.
Pored odlične zabave, očekuje vas i vrijedan nagradni fond: prvo mjesto: 750€, drugo mjesto: 250€. Prijave su otvorene do 22. januara, a možete se prijaviti na sljedećem linku - GlobalGameJam Montenegro (google.com)
Događaj je otvorenog tipa i koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane da nam se pridruže! Radujemo se vašem prisustvu na ovom kreativnom putovanju i zajedničkom stvaranju igara, saopšteno je iz TO Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar