Informacija, da podsjetimo...

analitika feb

Jedro Bar je lokalni -  gradski portal.

Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija  upisalo je u Evidenciju medija CG , pod rednim brojem 074 internet publikaciju "Jedro", čiji je osnivač nevladina organizacija "Mediteranski centar fotografije", sa sjedištem u Baru.

Trudimo se da pružimo korisne informacije od interesa za gradjane Bara.
Vodovod i kanalizacija redovno nam šalje obavještenja o prekidima u vodosnadbjevanju zbog radova koje izvode po redovnom planu ili vanrednim okolnostima. Informacije o prekidima na sat dva, ne objavljujemo iz objektivnih razloga, pa nas mnogi zovu da pitaju o čemu se radi.
Zato da podsjetimo čitaoce...
Nestalo je vode. Klik na baner ViK-a na našem portalu, vodi vas na direktni sajt preduzeća gde su vam dostupne sve informacije.
Klikom na bilo koji baner postavljen na Jedru idete na sajt vlasnika banera, što vam omogućava dostupne informacije „iz prve ruke“.
Znamo da veliki broj pratilaca portala ovo zna. Da sve vas podsjetimo nije na „odmet“, kažu starije generacije.
Usput, imate informaciju od interesa za grad,/ uz, ako želite, diskreciju koju poštujemo/, pošaljite uz zahvalu na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., viber/cell 069 029 947.
Hvala što pratite Jedro.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar