Sportske igre u Mrkojevićima

talent

U organizaciji NVU „Sportski talenat“, u periodu od 24. jula do 02. avgusta 2021.godine, biće održane 12. Sportske igre u Mrkojevićima, sa ciljem promocije zdravog načina života i prijateljstva.

OO igara ove godine sačinjavajau Elvir Bajramović, Stela Muslić i Dino Šabović.
„Očekujemo veliki broj takmičara. Kao i prethodnih godina, akcenat je stavljen na što većem broju uključivanja djece u sportskim aktivnostima. Igre će tradicionalno početi takmičenjem u vodenim sportovima gdje već vlada veliko interesovanje. Porgram se dalje nastavlja na sportskim terenima u Pečuricama. Po prvi put u istoriji manifestacije očekujemo takmičare iz Ostrosa. Ova manifestacija je stvorila veliki broj prijateljstva, koja ne poznaju ljubomoru i sebičnost. Drago nam je da ćemo narednih dana imati priliku da šaljemo lijepu sliku i poruku kada je u pitanju zdravo odrastanje i širenje takmičarskog duha kroz sport“, ističu iz OO igara.

Djeca, mladi i stariji rekreativci će imati priliku da se takmiče u malom fudbalu, odbojici, tenisu, stonom tenisu, bilijaru, plivanju, ronjenju na dah i skokovima u vodu koji će se po prvi put organizovati u noćnom ambijentu.
Zainteresovani takmičari se mogu prijaviti putem zvaničnih društvenih mreža (facebook i instagram) udurženja NVU „Sportski talenat“. Prijave važe do 23. jula.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje manifestacije je Opština Bar.
Prijatelji manifestacije su: MZ Mrkojevići, Turistička organizacija Bar, Euromix beton, Možura i Fudbalski Savez Crne Gore.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar